Ukategorisert

Interesser

Wii! Så heldig jeg er! Når jeg flytta til Oslo så trodde jeg først at jeg måtte relatere meg det typiske byliv. Men neida, de siste ukene eller månedene faktisk, så har jeg fått oppleve det å ha tilbud til begge deler, både byliv og friluftsliv.

Jeg føler at jeg endelig har fått blitt litt kjent med byen og at jeg endelig klarer å roe meg litt ned. Fordi jeg er et stresset menneske, som stresser litt for fort av unødvendige ting. Så det er godt for meg at jeg også har fått litt mer interessen for yoga og meditering, derav jeg fikk en god kick-innføring i det for noen helger siden sammen med Vitamin Well. De arrangerte en yogaweekend for teamet, så da fikk jeg og noen jenter til kjenne litt på hvordan det var å tre inn i yoga verdenen.

Tilbake til rideturen. Denne uka så spurte jeg Thea som jeg har blitt kjent med via VW, om ikke jeg kunne få lov å bli med å ri en dag. Å det fikk vi ordna til, hvor jeg fikk låne meg en snill islandshest som het Orri. Det var så gøy det! Det var godt, friskt og deilig å ri ut i skogen med en frisk pust av høst i været. Jeg elsker å få lov til å ri litt iblant, fordi det minner meg tilbake til barndommen og all gleden det gav og fortsatt gir meg. <3

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *