Hverdag

Lanserer klesmerket Fjelgt

Hei og håå! Gjett hva jeg har drevet med de siste månedene? Jo, jeg har startet et prosjekt ved siden av bachelor-skrivingen tidligere i vår, hvor jeg forøvrig skrev om netthandel. Dette prosjektet har nå endelig blitt om til et produkt og heter nå Fjelgt. Fjelgt er gensere og hatter, og som jeg liker å si «at de er fjelge for norske forhold». Ordet Fjelgt stammer fra norrønt og er et uttrykk vi bruker i dialekta vår her på Sunnmøre, det betyr gjerne varmt eller fint.

Det artige med dette er at flere av mennesker utenfor Sunnmøre lever i god tro om at dette er en forkortning for fjellgeit. Men vet dere hva? Jeg ønsker veldig gjerne at genserene skal assosieres sammen med alle de flotte fjellgeitene der ute, for der finst det mange! 🔥

Ingrid Foldal, stjerna mi! Vi har hatt mange gøye photoshoots i vareprøvene fra Fjelgt. Takk for at du er så grei, stiller opp og hjelper til. Jeg setter så stor pris på deg! 🧡

 

Cecilie og Frida iført Fjelgt på Preikestolen.

 

Meg og sis, Charlotte. Vi flotter oss på Flø med Fjelgt bøttehatter!

 

Sjølvaste Georg Kaasen i en Fjelgt bøttehatt!

 

 

Responsen på Fjelgt har vært helt overveldende, dere er helt utrolige alle sammen. Nesten utsolgt liksom!!? Tusen takk for alle gode ord, meldinger, støtte, og ikke minst ordre. 🤙🧡  Det kan ventes påfyll og gensere i nye farger i nærmeste fremtid. Så gled dere!

Sjekk ut nettbutikken min her: https://fjelgt.no/

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *