Ukategorisert

Tretopphyttene i Horten

[Invitert]

Tjo og heii! Forrige helg så var jeg jo på hyttetur sammen med Vitamin Well teamet og de hadde leid to av tretopphyttene i Horten. Disse hyttene ligger forresten bare en times kjøretur sør for Oslo, så det er jo ikke så langt unna for å kunne dra på en liten hyttetur.

Her ser dere «Ørneredet» som var den hytta jeg og de andre ambassadørene sov i.

 

Disse søte her fikk vi ofte besøk av <3 Så utrolig fascinerende å kunne få studere de nærme i over lenger tid. Hver gang jeg har skimtet et ekorn tidligere så er det borte på to sekunder, så dette var virkelig en opplevelse.

 

Meg og Monika 🤍

 

 

 

 

​Gustav og Markus ✌🏽

Hannah Sofie og Lill-Helen 😍

 

Den nye smaken til VW heter Prepare og har en frisk smak med pasjonsfrukt i den. Så jeg tror denne blir å selge godt når den kommer ut på markedet i Norge. «Prepare for the forest», var akkurat det vi gjorde forrige helg med en liten tur ut i skogen for å finne et bra utkikkspunkt og lage en reklamevideo for produktet. Så jeg gleder meg til å se resultatet av den 🙂

Tusen takk til teamet for at jeg fikk invitasjonen til å være med å oppleve Tretopphyttene i Horten. Jeg er veldig takknemlig for det.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *