Hverdag

The Juicery

Enda en ny trendy plass er testet ut… nemlig The Juicery som er et sted hvor de lager Smoothie Bowl, Smoothies og har friske ferskpresset jus i kjøleskapet. NOW I’M THAT BLOGGAR. Fikk endelig sett Frida igjen som nå er en god stund siden sist siden hun har bodd her allerede i 2 år. Det var koselig å møte henne igjen <3

Jeg husker når jeg startet bloggen tilbake til 7.klasse hvor jeg var så misunnelig på at «alle» bloggere kom i fra østlandet, snakka bokmål, tok outfit-bilder i byen og hadde alle de restaurant-besøkene sine å blogge om. Nå 10 år senere bor jeg også i byen å kan gjøre disse tingene. Men akkurat nå betyr det ikke de samme for meg som det da engang gjorde når jeg var yngre. Men gøy er det da! Å føle seg litt urban ? som er en etterlengtet følelse hos meg.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *