Reise

Spontantur til Geiranger

Søndag er min «rastløs-dag», og sånn er det gjerne ikke hos vennene mine. Så søndag ettermiddag ringte jeg foreldrene mine som jeg visste var ute med campingvognen sin, om ikke jeg da kunne komme å møte de. Så derifra spratt jeg i dusjen, kjørte meg til Hellesylt og tok ferga innover til Geiranger. Jeg har aldri tatt den fergen før, så det var jo litt av en majestetisk opplevelse og kanskje mer som et ørlite cruise følelse innover fjorden der. Fergeturen kostet 295,- for en voksen.

Jeg tok med meg teltet mitt og campet opp like ved mamsen og papsen. På Instagram har jeg lagt ut flere kortvideoer av meg sette opp teltet på under 1 minutt, så derfor har jeg fått mye spørsmål der om hvor teltet mitt er i fra. Og det er altså et 4-mannstelt i fra Clas Ohlson til bare 1000 lappen. Jeg er SÅ fornøyd med det!

…. and to the outfit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Sponset) Jakke HER

(Sponset) Kjole HER

Elsker at denne nettsiden har alt som er trendy til en hver tid, en supersøt overall og en litt oversized cropped jakke med store frontlommer. OG i kordfløyel! Love it ?

Ønsker dere 15% rabatt på Shein? Så er rabattkoden: 7adriennee15, den varer t.o.m 30.september.

 

 

Ettersom det ble tidlig skygge ved campingplassen så dro vi til sentrum for å spise middag ute. Der fant vi ut at det er hele 9 år siden sist jeg var i Geiranger og spradet rundt som en fjortiss på gummibåten min. Haha!

Stedet vi spiste på het Olebuda Restaurant, og der spiste jeg noe vegetar mat som var veldig godt. Det ska sies at jeg ikke er veganer, men at jeg er nysgjerrig på smakene i slike retter. Og det beste var at jeg ikke ble fullstendig tung og oppblåst i magen etter måltidet, så heia veganfood for det!

Første jeg gjorde når jeg ankom Geiranger var å dukke med i vannet. Det var så innmari godt å ligge ut på der med sydentemperaturer i luften.

#Geiranger

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *