Ukategorisert

Snowy

 

I helga var jeg på blåtur med jobben AKY, hvor vi har fått fiksa oss klær med logoen vår på. Wii! Endelig! Å gå bort i fra kjedenavnet på butikken (Object & Jack & Jones), er kanskje noe av det beste vi har gjort. Noe som har åpnet andre veier for oss, som en nettbutikk. Besøk gjerne min baby aka vår nettbutikk her -> www.aky.no.

Blåturen gikk til Strandafjellet, hvor det var blitt leid en hytte ved skisenteret. Vi rakk ikke mer enn å spise god mat og drikke god drikke, før turen gikk hjemover neste dag. Så vi fikk ikke tatt gruppebilder og flere bilder som vi hadde planlagt… Akkurat det var litt synd, men ellers var turen veldig koselig. Men noe gikk ikke helt som planlagt….

Tre av oss bestemte oss for å gå en liten tur i området før vi tok turen hjem. Men i det vi skulle snu bilen ved en veilomme, der så vi selvsagt ikke at der ikke var brøytet for snø. Heldigvis er det en trafikert vei og hjelp kom oss til rette like etterpå. Utrolig hjelpsomme folk! Med litt action på slutten der, så droppet vi gåturen og vendte snutene hjemover. Men meg og Iselin fikk tatt noen få bilder på bilturen hjem heldigvis.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *