Ukategorisert

Er du trøtt og slapp?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En morgen traff det meg. Jeg lå å bladde tommelen min nedover på mobilen for å slippe inn litt lys i øynene mine, og der fant jeg et blogginnlegg. «Derfor bør du stå opp kl 05:00 hver morgen», skrevet av Anne Marthe W. (Link HER).

Med én gang dagene ble kortere, været ble dårligere, så har jeg kjent på denne trykkende tyngden i hele kroppen min. Så jeg tenkte å gi blogginnlegget til Widvey et forsøk, med egne justeringer hvor jeg har slått på vekkerklokka mi 07:20 hver morgen. Og JA, det har gitt sin effekt etter bare tre dager. Jeg våkner til og med før klokka ringer! Så hver morgen står jeg opp, koker meg kaffe og lager til en flaske vann, før jeg setter i gang skolearbeidet. I skrivende stund gjør jeg faktisk tre ting samtidig, å skrive dette blogginnlegget, vaske klær og leser pensum. Men jeg følte at dette var et innlegg som måtte ut å nå folk som kanskje føler på det samme. Så gå inn å les innlegget hennes!

Nå skal jeg finne øynene tilbake til den store boka og lese videre om multinasjonale selskaper og globalisering 🙂 For dere som går/har gått BI, så er det boken Bedriften jeg snakker om ja.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *