Reise

A Day On A Yatch – Influencers Nordic​Sponset tur

Jeg har dratt tilbake til Oslo for å starte på mitt andre bachelor-år hos Handelshøyskolen BI. En liten uke før skolestart så har jeg gjort en del gøye opplevelser og bare kost meg utrolig mye. Influencer Nordic inviterte meg på en båttur i fra Aker Brygge og utover i Oslofjorden sammen med en hel gjeng av energiske og kreative folk. FIN match!

Med tekstilmerket Swims som hovedsponsor fikk folka bak Influencer Nordic ordna en kul pakke med klær og sko i fra merket til hele gjengen. Vi fikk shoota mye bra content, men det beste av alt så fikk vi en utrolig hyggelig tur med en superbra gjeng som jeg er glad for å få lov til å bli kjent med. ?

#InfluencerNordic #Swims

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *